7 дневна рецепта при язва на стомаха

1,254 | October 31, 2015

През декември през 1999 г. в едно руско списание беше публикуван текст със заглавие “Забравения Хипократ и лечение с растения” на руския билкар Г. И. Глубоки където е написан рецепта на патентована средство за лечение на дизентерия, диария, холера, възпаление на апандисит (без хирургическа намеса), салмонелоза.
Приготвяне:

Съотношението между изсушените кори от нар и преварената вода трябва да бъде 1:20. В предварително топла гореща чаша или чаша, поставете 10-12 грама суха кора от нар и прибавете 200 мл вряла вода
Покрийте с чинийка. Оставя се да престои 25-30 минути. След това може да се пие. Не изхвърляйте корите. С това започвате лечението.

Приложението на този лекарствен продукт е различно за всяка болест.

За лечение на дизентерия , диария , салмонела , коремен тиф , холера , остър апендицит (възпаление на апандисит), лекарството трябва да се консумира по следния начин:
След като престои 25-30 минути, трябва да се изпие половин чаша вода.

Прецеждайте го. Отново покрийте с чинийка. Ако след 10 минути почувствате облекчение и ви е по-добре означава, че става дума за обикновен диария и неговото лечение е приключило.
Ако след 10 минути не почувствате подобрение, означава, че имате дизентерия, коремен тиф или диария, или салмонелоза, холера. Необходимо е да си останеш вкъщи и след 3 часа да изпиете останалата половина от лекарството. Лечебният процес продължава и през следващите три часа.
За лечение на язва на стомаха в рамките на 7 дни, както и лечение на язва на тънките черва , колит , дисбактериоза на червата , е необходимо сухите кори от нар да се консумират по следния начин:
След като престои 25-30 минути, можете да пиете. През деня, изпийте (90-100 мл) по 4 пъти, в приблизително равни дози и в приблизително равни времеви условия, след 20-25 мл. Започнете с консумация сутрин на празен стомах, след събуждане, а последната (четвърта доза), преди лягане.

Не трябва да се пие всеки ден, а всеки втори ден; 1, 3, 5, 7 … Това е достатъчно за пълно възстановяване. Ако искате да продължите лечението, това може да направи след почивката от 7 дни, когато трябва да се направи след първото лечение.

ВНИМАНИЕ: Не трябва да се консумира алкохол, докато трае лечението.