Илач за разширени вени

962 | January 27, 2017

Тази лесна, но изключително ефективна рецепта ще ви помогне да облекчите болезнените разширени вени

http://lekuva.net/wp-content/uploads/2015/04/razshireni-veni2.jpgДнес ще ви предложим една лесна, но същевременно и изключително ефективна рецепта, която ще ви помогне да облекчите болезнените разширени вени и тромбофлибит и то само за четиридесет дни.

Разширени вени е много разпространено заболяване на средната възраст. То се опосредства от редица фактори, сред които е начинът на работа – дали сте седнали по цял ден или сте прави, тютюнопушене, застоял начин на живот, наднормено тегло.

Все повече спада възрастта на заболелите от това заболяване, затова и ние ще ви предложим уникална ефективна рецепта за лечение на това сериозно заболяване.

Против разширени вени има доказано средство

Необходимите съставки за тази чудодейна смес, с която ще облекчите вашите разширени вени са 1 чаена чаша овче прясно мляко – несварено, заедно с бебешки сапун, по ваш избор.

А ето и по какъв начин се приготвя това чудодейно средство.

Първо настържете част от калъпа бебешки сапун на едро ренде.

След това смесете сапуна с млякото, за да се разтвори добре до получаването на хомогенна и еднородна смес. Поне 1 месец всеки ден налагайте проблемните зони на краката с този компрес, за да има траен ефект.

Още на 10-ия ден ще усетите нужното облекчение. Но не прекъсвайте 40-дневния режим на лечение на разширени вени.

След това можете като профилактика само да намазвате проблемните участъци с разширени вени. Ако ви е в повече тази чудодейна смес, не се тревожете. Просто я съхранявайте в хладилник и при нужда я използвайте.